Helyszíni szemle az óvodában

 

2010. február 15-én hallgatta meg a döbröközi képviselő-testület Tarr Ágnes intézményegység-vezető beszámolóját a döbröközi óvoda működéséről. Előzőleg azonban a képviselő-testület látogatást tett az intézményben, ahol egy előzetes, rövid tájékoztatót kaptak az intézmény működéséről, eszközellátásáról, nevelési tevékenységéről, az óvónők és a dadák munkájáról. Szili Lajosné polgármester asszony vezetésével a képviselők minden óvodai helyiséget végiglátogattak, ahol Gondosné Kovács Katalin óvodavezető és Tarr Ágnes intézményegység-vezető mutatta be a helységek funkcióját, állapotát, míg az intézményben dolgozó óvónők és dadák a a saját csoportjuk helyiségében ismertették az ott folyó tevékenységet, valamint válaszoltak a képviselői kérdésekre.

Példaértékű, magas színvonalú nevelő munka folyik a döbröközi óvodában, ahol rend, tisztaság és rendkívül barátságos gyermek-barát a környezet.

Tarr Ágnes intézményegység-vezető színvonalas beszámolóját a képviselő-testület elfogadta, mely beszámolóból néhány részletet itt közlünk.

 

Képek az óvodalátogatásról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<<<vissza<<<