Alapítványok, egyesületek


 

Hagyományőrző Alapítvány

Adószám: 18856923-1-17

 

Községünkben működő Hagyományőrző Alapítvány a népi hagyományok ápolását tűzte ki céljául. Ennek egyik képviselője a Gyöngykoszorú Hagyományőrző Néptánccsoport, mely 1995-ös megalakulását követően csokorba gyűjtötte ősei dalait, táncait, a régi népviseletet megőrizve, ápolva bemutatja azt a helyi faluközösségnek, a környező települések közönségének. Támogatóinak segítségével több külföldi vendégszereplésen vett részt, ahol színvonalas műsorokkal mutatkozott be, emellett számos elismerést is magáénak tudhat.

 

A Hagyományőrző Alapítvány a felajánlott személyi jövedelemadók 1%-ából a helyi kulturális programok megvalósítását segítette. Köszönetet mondunk minden támogatónknak.

 

Kérjük, látogasson el tánccsoportunk honlapjára: http://gyongykoszoru.dobrokoz.hu

 


 

GYERMEKEINKÉRT ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18854244-1-17

 

A Gyermekeinkért Alapítvány kuratóriuma köszönetet mond mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1%-át felajánlották az alapítvány javára. A befolyt összegből az iskola tanulóinak versenyeken való részvételét támogatta, és a jó tanulók teljesítményét jutalmazta az alapítvány.

 


 

DÖBRÖKÖZI KÖZSÉGI SPORTEGYESÜLET

 

A Döbröközi Községi Sportegyesület a személyi jövedelemadók felajánlott 1%-ából a versenysport színvonalának emelését igyekezett megoldani. Tisztelettel megköszönjük mindenkinek, aki felajánlást tett az egyesület javára.