Megalakult a képviselő-testület

2014.10.20.

 

Döbrököz polgárai október 12-én új polgármestert és új képviselő-testületet választottak 5 év időtartamra. Mint ismeretes, Farkas Edit lett az új polgármester, aki a megválasztott képviselő-testületi tagokkal együtt a múlt héten vették át megbízó levelüket. Farkas Edit polgármester október 20-ra hívta össze a képviselő-testület alakuló ülését.

Az alakuló ülésen Kemény Lajos, a Helyi Választási Bizottság elnöke beszámolt a választás eredményéről, majd ezt követően a képviselő-testület tagjai, majd pedig a polgármester letették az esküt.

Farkas Edit polgármester javaslatot tett az alpolgármesterek személyére.  Lázár Albertet és Farkas Róbertet a képviselő-testület titkos, egyöntetű szavazással alpolgármesternek megválasztotta.

A képviselő-testület döntést hozott Ügyrendi Bizottság és Pénzügyi Bizottság létrehozásáról is. Ugyanakkor az eddig működő Szociális Bizottság hatásköreit magához vonta.

Farkas Edit polgármester ismertette a képviselő-testülettel polgármesteri programját, melyet a testület 7 azonos szavazattal elfogadott.

 

Megkezdődik tehát a munka, s úgy tűnik, hogy településünk új döntéshozói az elmúlt négy év mintáját követik majd, az egyfelé való tartást Döbrököz jövőjéért.

 

Képek az eskütételről (Farkas Tamás):

 

A képviselő testület leteszi az esküt

 

Farkas Edit polgármester eskütétele

 

<<<vissza<<<