Képviselők az óvodában

2013.08.28.

 

2013. augusztus 28-ra a döbröközi Mesevilág óvodába hívta Gondosné Kovács Katalin óvodavezető a döbröközi képviselő-testület tagjait nem titkoltan azzal a céllal, hogy bemutassa, miként készült fel az intézmény a gyermekek fogadására. És valóban megújult ismét az óvoda. A tornaterem új, rugalmas, biztonságos műanyag burkolatot kapott, a három óvodai csoport termei barátságos, meleg színekkel kifestésre kerültek az öltöző és mellékhelyiségekkel együtt.

Az óvodavezető a képviselők kérdésére elmondta, hogy a termekben a korcsoportoknak megfelelő eszközök és játékok találhatók, melyek között számos új játékkal gazdagodtak a nyáron. A nevelési metódus azonos mindhárom csoportban, sőt a következő oktatási-nevelési évben is lehetőség lesz a logopédus szolgálatait igénybe venni, lesznek még hittan, néptánc, úszás és kézműves foglalkozások is. A foglalkozásokat színesítendő a színházlátogatás sem marad el idén sem, sőt fogad az óvoda akár bűvészt, akár más művészi előadást is.

Szili Lajosné polgármester elismerően nyilatkozott a tanévre való felkészülésről, a szép környezeti kultúráról a várható magas színvonalú nevelési tevékenységről.

A képviselő-testület tagjai megtekintették még az új fűtési rendszert, mely a faapríték automatizált elégetésével biztosítja idéntől a meleget, mind az óvoda, mind pedig a konyha számára. (Farkas)

 

Képek az óvodalátogatásról (Lázár):

 

 

 

 <<<vissza<<<