Elballagtak az estisek

2013.05.03.

 

2013. május 3-án a ballagó diákok énekétől volt hangos az Apáczai. Több döbröközi diák végzett ebben az évben a szakközépiskolában, sőt kivételes alkalom, hogy a döbröközi estis felnőtt tanulók is együtt ballagtak az iskola nappalis diákjaival. A ballagók között volt olyan estis édesanya, aki együtt ballagott 12. évfolyamos fiával, egy másik pedig a leányával.

Mint ismeretes, 3 évig heti 3 alkalommal a döbröközi iskola adott helyet az érettségire készülő nagyrészt döbröközi felnőtteknek, akik hétfőn együtt érettségiznek az Apáczai végzős diákjaival.

A 13 estis tanuló osztályfőnöke Farkasné Doszpod Aranka tanárnő volt, akitől magyar nyelv és irodalom tantárgyakat tanultak. Komoly erőfeszítést igényelt a munka és a család mellett az angol, matematika, történelem, földrajz, kémia, biológia, fizika és informatika tantárgyak anyagának elsajátítása és a felkészülés az érettségire. Ugyanazok a követelmények vonatkoznak rájuk, mint a nappalis diákokra, hiszen ugyanazt az írásbeli feladatot kell sikeresen megoldaniuk. Meg fogják állni a vizsgán a helyüket.

 

Képgaléria: >>>>>

 

 

Fotók az estis ballagókról (Farkas Tamás):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <<<vissza<<<