Farsangoltak az ovisok is

2013.02.24.

 

Képgaléria (GurmaiAttila) : >>>>>

Az elmúlt héten farsangoltak az ovisok.
Hagyományainkkal ellentétben, ebben az évben nem az óvodában, hanem az IKSZT nagytermében tartottuk meg télűző mulatságunkat. Kicsiktől a nagyokig minden gyerek bemutatta jelmezét, csoportonként versekkel, énekekkel és tánccal készültek.


 

A nagyterem megtelt erre az alkalomra, szülők, nagyszülők, testvérek, rokonok, ismerősök mind kíváncsiak voltak a gyermekek műsorára.
A szülők meglepetése lufi hajtogató volt, akinek a kezei közül szebbnél szebb alkotások kerültek ki. Volt kard, kutya, lovacska, kígyó, virág, szív és még sokféle. A gyerekek nagyon örültek neki.
A délután folyamán zsákbamacska és tombolavásárlásra is lehetőség volt. A tombolasorsolás során rengeteg ajándék talált gazdára.
A rendezvény megszervezése és lebonyolítása a Szülői Munkaközösség érdeme. Két aktív anyuka Lázárné Dávid Brigitta és Viczéné Mózes Mária vállára vette az egész szervezést, összefogták a Szülői Munkaközösséget és irányították a szülőket. Nagyon szépen köszönjük a munkájukat, sokat dolgoztak azért, hogy a gyerekeknek örömet szerezzenek.
Köszönjük mindazoknak a szülőknek, akik tombolatárggyal, pogácsával, üdítővel és aktív segítséggel hozzájárultak a farsangi mulatságunk sikeréhez. Ennek a sikernek az eredménye a nagyszerű bevétel: 75.000 forint, melyet a szülők átadtak az óvodának, hozzájárulva az udvari mozgásfejlesztő játékok felújításához.
Köszönjük még a helyi Önkormányzatnak a segítséget, Horváth Györgynének a sok tombolatárgyat, Kovács Istvánnak a felajánlást a szendvicsek készítéséhez és Szalai Viktornak a videofelvételt. (Gondosné Kovács Katalin)

 

Óvodások farsangja-2013.02.15.-HD from °DÖBRÖKÖZ TV° on Vimeo.


 

 <<<vissza<<<