Bursa Hungarica pályázat

2011.10.03.

 

A döbröközi képviselő-testület legutóbbi ülésén döntött a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz történő csatlakozásról. A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjat a felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok igényelhetik.

 

A pályázatot a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál írásban, a hivatalban hozzáférhető pályázati űrlapon, vagy ezen oldal aljáról letöltve, a pályázó által aláírva, egy példányban kell benyújtani.

A pályázat benyújtási határideje: 2011. november 14.

A pályázat kötelező mellékletei:

1. Igazolás a pályázó és a vele egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelméről.
2. A szociális rászorultsága igazolására az alábbi okiratok:
- egyedülállóságot igazoló okirat (válási okirat, halotti anyakönyvi kivonat, államkincstári igazolás egyedülálló családi pótlékról)
- vagyonnyilatkozat a pályázó és a vele egy háztartásban élők vagyonáról (teljes büntetőjogi felelősség tudatában való nyilatkozat: lakóingatlanon kívüli ingatlan, üdülő, nagy értékű személy és tehergépjármű, nagy értékű ingóságok, termőföld)

A pályázati űrlap csak a fent meghatározott kötelező mellékletekkel együttesen érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 

Letölthető tájékoztatók, űrlapok:

 

„A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS felsőoktatási hallgatók számára.

„B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

„A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI ŰRLAP
„B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI ŰRLAP

VAGYONNYILATKOZAT
 

<<<vissza<<<