Elkezdődött a focibajnokság

2011.08.21.

 

Augusztus 21-én megkezdődött a 2011-2012 megyei 2. o. futballbajnokság. Csapataink hazai pályán Kisdorog ellen léptek pályára mintegy 100 fős nézőközönség előtt. Ifjúsági csapatunk 9-1 arányban kikapott a tavalyi 3. helyezett Kisdorogtól. Felnőtt csapatunk szoros mérkőzésen maradt alul a tavalyi bajnok kisdrogi csapat ellen 1 góllal 3-2 arányban, amihez a bírók hathatós segítsége is kellett az ellenfélnek.

 

Az egyesület a mérkőzés előtt köszönte meg Gillich János sportköri elnök úr sok éves lelkes, odaadó munkáját. A csapat és a vezetőség szerény ajándékot nyújtott át a leköszönt elnök részére.

 

 

Az új elnök Bencze János lett. Az elnökség tagjai lettek: Szili Lajosné, ifj. Lázár Albert, ifj. Varga József, Gillich János, Benke Mihály, Varga László és Szűcs Mihály.

 

Jövő szombaton augusztus 27-én Simontornyán játszanak csapataink 15 és 17 órakor. Az autóbusz 13 órakor indul a döbröközi sportpályáról. Minden kedves szurkolónkat várjuk, és elvisszük ingyen Simontornyára a mérkőzésre a férőhelyek függvényében.

 

Hajrá Döbrököz!


<<<<vissza<<<