Óvodai hírek

Gondosné Kovács Katalin óvodavezető tudósítása

2011.04.22.

 

Február 25-én óvodánkban farsangi mulatságot tartottunk, melyen minden óvodás jelmezt öltött a megjelent vendégek örömére.

Intézményünk március 5-én jótékonysági bált rendezett. A bál azért került megrendezésre, hogy az óvoda alapítványára - Döbröközi Óvodásokért Közhasznú Alapítvány – pénzt gyűjtsünk, amit az udvari játékaink felújítására fordítunk.

Bálunkat nagyon sokan támogatták, ezért szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben részt vettek. Elsőként a szülőknek, akik közül Hajda Melindát emelném ki, ő volt a rendezvény főszervezője. A szülők és az óvoda dolgozói munkájukkal, adományaikkal hozzájárultak a bál sikerességéhez. Köszönetet mondunk minden vállalkozónak és magánszemélynek, akik felajánlásukkal támogattak bennünket.

A bál bevétele 350.000.- forint, ehhez kaptunk 50.000.- forint támogatást a Döbröközi Mg. Zrt.-től, valamint 25.000.- forintot Szili Lajosné Polgármesterasszonytól. A Döbröközi Önkormányzat által civil szervezetek és alapítványok részére kiírt pályázaton 170.000.- forintot nyertünk. A Döbröközi Óvodásokért Közhasznú Alapítványunk számlájáról 180.000.- forintot vehetünk fel. Az így összejött pénzösszegből udvari mozgásfejlesztő játékokat rendeltünk, amelyek az elkövetkező héten már a gyermekek rendelkezésére fog állni. Ebből az összegből a régi játékok felújítása is megvalósul. Köszönjük minden érintettnek, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy óvodásaink számára több tevékenységet, lehetőséget biztosítsunk mozgásigényük kielégítésére.

Április 18-án Fülöp Gyula bűvész látogatta meg óvodánkat. Ő már 5. éve kápráztatja el óvodásainkat rendkívüli műsorával. Gyermekek számára nagyon nagy élmény volt, néhányuk még a varázslásban is részt vehetett.

 

 

 

Közeledik a húsvét! A gyermekek nagy lelkesedéssel várják a nyuszit, különböző technikákkal tojást festenek, locsolóverset tanulnak, az óvoda udvarán nyuszi fészket készítenek, és nagyon várják az ajándékokat.

 

 

Az óvodások és az óvoda dolgozói nevében kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 

<<<vissza<<<