Megkezdődött az iskola műszaki átadása

2011.03.31.

 

Megtörtént a műszaki átadás első fázisa az iskolában március 30-án. A vállalkozó a hibák kijavítására, a hiányosságok pótlására április 8-ig kapott határidőt.

 

Korábban:

Megkezdődött az iskola műszaki átadása

2011.03.29.

 

Március 30-án délután 13 órakor kezdődik meg a felújított iskola műszaki átadása, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a műszaki ellenőrök, a kivitelezők és persze a beruházó önkormányzat áttekinti, hol áll pillanatnyilag a felújítás, vannak e hiányosságok, s amennyiben igen, azt rövid határidővel ki kell javítani. Azt előre borítékolni lehet, hogy vannak még el nem készült munkálatok.

Ugyanakkor aki járt a helyszínen, az megállapíthatta, hogy szép lesz az iskola. Lázár Albert készített fotókat, melyek nem tudják visszaadni azokat a térhatásokat, melyek a helyszínen élményszerűen érik a szemlélődőt. Azért érdemes megnézni a lentebbi képeket is.

 

Lázár Albert elmondta:
Lassan, de biztosan haladunk a munkálatok vége felé, de rengeteg feladat van még hátra, amit a közmunkásokkal oldunk meg.
Ilyen pl:
Füvesítés, kerítésfestés, bejáró betonozása, visszapakolás, lábazatfestés, kerítéskészítés, előkertkészítés.
Tehát lesz munka bőven. Reméljük ember is lesz hozzá.

Szili Lajosné polgármester asszony tájékoztatása szerint ebben a tanévben már nem költözik vissza az iskola, tehát legkorábban ősszel indulhat meg a felújított épületben a tanítás. (ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ű

 

 

 

 

 


 

<<<vissza<<<