Óvodai hírek

(Gondosné Kovács Katalin óvodavezető tudósítása)

2011.01.06.

 

Óvodánkban játszott a Debreceni Délibáb Színház, műsoruk címe Tappancs és a meseerdő, avagy a Kutyafája. Az előadás az óvodások tetszését elnyerte, nagy tapssal jutalmazták őket.

 

 


Az adventi készülődés során a gyerekek nagy örömmel és izgalommal vettek részt a különböző tevékenységekben. Minden gyerek tetszését elnyerte a mézeskalács sütés, melyből ki is vették részüket kicsiktől egészen a nagyokig. A nagyobbak már a díszítésben is jeleskedtek. A végeredményt pedig jóízűen kóstolták. Készültek még különböző díszítésű karácsonyfák, betlehemek, díszek, meghívók, ajándékok. Ügyes kezek szegfűszeget dugdostak narancsba.

 

 


Óvodánk is karácsonyi pompába öltözött. Folyosónkon betlehem készült, melyet a gyerekek szívesen látogattak.
December 21.-én kedden, a délelőtt folyamán tartottuk meg zártkörű karácsonyi műsorunkat. A gyerekek szépen felöltözve énekelték a dalokat, mondták a verseket. A nagycsoportosok meghívták a másik két csoportot betlehemes játékuk megtekintésére, mely minden óvodásnak elnyerte tetszését. Majd ezt követően a gyerekek birtokba vehették a karácsonyfa alatt talált játékokat. Sajnos nagyon sok gyermek nem vehetett részt az ünnepélyen betegségük miatt.

 


Délután folyamán hazavihették a Döbröközi Önkormányzat karácsonyi csomagját, valamint az általuk és számukra elkészített ajándékokat.
 

Képgaléria: >>>>>
 

<<<vissza<<<