A Nyugdíjas Klub összejövetele

2010. november 12-én bensőséges összejövetelnek adott helyet a Művelődési Ház. A Nyugdíjas Klub tartotta őszi, utolsó összejövetelét, melyre meghívták ez alkalommal a Hagyományőrző Alapítvány tagjait is. A Gyöngykoszorú Hagyományőrző Néptáncegyüttes örömmel tett eleget a meghívásnak, hiszen a nyugdíjasok számtalanszor részt vettek már a hagyományőrzőink rendezvényein, legutóbb például az "Európa nap - Falunap" régiós szintű programon, de megemlíthetnék még számos más programot is, így a 2010. június 25-i "Kirakatban a kistérség" rendezvényen is nívós munkájukkal tettek ki magukért, községünkért.

A két civil szervezet tagjai, a nyugdíjasok és a hagyományőrzők, kölcsönösen meglepték egymást: a nyugdíjasok pogácsával, üdítővel, a hagyományőrzők produkciójukkal és Márton-napi libával - igaz ez utóbbi kalácsból süttetett. (Andikné készítette ezt a finomságot.)

Kajári Gyuláné üdvözölte a vendégeket, Szili Lajosné polgármester asszonyt, és felköszöntötte a névnapjukat ünneplő nyugdíjasokat. Andikné Schmidt Mária nagy sikert aratva tréfás-vicces történetet mesélt a pletykálkodó asszonyokról. Kissné Kecskeméti Eszter a néptánccsoport koreográfusa népdalokkal szórakoztatta a közönséget. A néptánccsoport pedig hozta a formáját a fergeteges táncaival.

Szóval egy ragyogó, vidám estét töltöttek együtt a nyugdíjasok és a hagyományőrzők.

Képgaléria: >>>>>

<<<vissza<<<