Fontos munkák készültek

 

Sok-sok munka elkészült a közelmúltban Döbröközön, amelyről nem tudósítottunk. Sokszor, ha arra megyünk sem vesszük észre mi készült, mert nem figyelünk fel rá. Néhány dolgot azért érdemes megmutatni:

 

Nagy valószínűséggel 2010. augusztus 25-én kerül átadásra az iskola épülete az építőknek. Ehhez ki kell üríteni teljesen az iskolát ami augusztus 23-án történik meg. Ehhez a feladathoz a pedagógusokon kívül mintegy 40 közmunkás áll készenlétben. Ugyanakkor az építkezés miatt további fák kivágása vált szükségessé. A képen a közmunkások a politechnika terem melletti fát vágják éppen.
 

 

Önkormányzatunk megkezdte a padkanyeséseket. Útjainkról nyesés nélkül az esővíz nem tud befolyni az árokba, így végül is az utat tönkreteszi, könnyen felfagyhat. Most a képeken látható módon az Újtelepi részen készült el egy szakasz, de idén még egy további utca nyesésére fog sor kerülni.

 

 

 

Aki már volt a focipályán meccsen, az láthatta, hogy önkormányzatunk bekerítette a focipályát. Erre azért volt szükség, mivel fiatalok legtöbbször éjszaka randalíroztak ott, tönkretéve épületeket, berendezéseket. Reményeink szerint a kerítés meg tudja óvni a focipálya környékét, épületeit.

 

 

Végre a Döbrököz táblától árkoltak a közutasok. A Rákóczi utca lakói már többször keresték ezzel a kéréssel az Önkormányzatot, ami most elkészült, így talán nem folyik olyan nagy mértékben eztán a víz az úton.

 

 

Fotók: Lázár Albert
 

<<<vissza<<<