Költségvetési eredményeink

 

Hosszú évek óta félévi költségvetési eredménye községünknek még soha nem volt ilyen jó, mint a 2010-es évben. Ezt állapította meg 2010. augusztus 12-i ülésén mind a Pénzügyi Bizottság, mind pedig a Képviselő-testület.

Az elmúlt évek szigorú pénzügyi gazdálkodása, a kiadások csökkentése és persze a bevételek növelése annak ellenére hozta meg az eredményét, hogy közben bizonyos normatívák csökkentek, támogatások megszűntek. Elmondható, hogy gyakorlatilag minden számlát ellenőriztünk, minden kiadást kétszer is meggondoltunk, kerestük az olcsóbb, ám minőségi megoldásokat. Ugyanakkor ügyeltünk arra is, hogy a szociális biztonsága a döbröközieknek megmaradjon. Úgy igyekeztünk a szociális kiadásokon ésszerűsíteni, hogy mégis minden rászorultat támogathattunk. Soha annyi sikeres pályázatunk nem volt, mint az elmúlt időszakban. Társulásaink elszámolásait szinte tételesen ellenőriztük - nem engedtük más önkormányzat által "lenyúlni" településünket.

Szili Lajosné polgármester asszony irányításával, Kárpáti Csaba jegyző úr gazdálkodó szemléletével, pályázati aktivitásával, Lázár Albert pénzügyi bizottsági elnök naprakész pénzügyi, ésszerűsítési tevékenységével, Farkas Tamás szociális bizottsági elnök munkájával mind hozzájárultak ahhoz, hogy úgy a bizottságokban, mind a testületben megalapozott és felelős döntések születhessenek, melynek egyenes következménye az I félévi remek pénzügyi eredmény.

 

Önkormányzatunk 2010. évi I. félévi pénzügyi eredményéről álljon itt néhány tábla. Akinek további kérdése van a táblákkal kapcsolatban, forduljon Lázár Alberthez.

 

Dombóvár Város és Döbrököz Község Önkormányzat Óvoda Tárulásának KÖLTSÉGVETÉSE 2010.I. félévi teljesítés (9a)

APOK Dombóvár Város és Döbrököz Község Önkormányzat Általános Iskola Tárulásának KÖLTSÉGVETÉSE 2010.I.félévi teljesítés (9)

A felvett hitelek állományai 2010.06.30 törlesztései (6)

Települési és területi kisebbségi önkormányzatok kiadásainak és bevételeinek alakulása. Roma Kistérségi Társ. Dombóvár. (5)

Települési és területi kisebbségi önkormányzatok kiadásainak és bevételeinek alakulása. Cigány Kisebbségi Önkorm. Döbrököz (4)

2010. I. félévi kiadások részletezése,.záró (2)

PÉNZÜGYI M É R L E G - DÖBRÖKÖZ KÖZSÉG 2010. évi teljesített BEVÉTELEIRŐL ÉS KIADÁSAIRÓL (10)

POLGÁRMESTERI HIVATAL BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI - 2010. I. félév teljesítése (1)

 

<<<vissza<<<