Leérettségiztek az estisek

 

Három éves komoly, kitartó tanulás eredményeként 2010. június 18-19-én sikeres érettségi vizsgát tettek az esti tagozatos szakközépiskolai tanulók Dombóváron.

Első ízben fordult elő, hogy Döbröközön érettségire felkészítő esti tagozat indult az egységes iskola keretében. Az Apáczai Csere János Szakközépiskola igazgatója Gaál János kezdeményezésére indult el a képzés dombóvári és döbröközi középiskolai tanárok, valamint helybéli és vidéki jelentkezők részvételével. A döbröközi iskolában heti 3 alkalommal 16-tól 21 óráig folyt az érettségire való felkészítés. Ez a napi 5 órás intenzív tanulás és az órákra való felkészülés mostanra meghozta a gyümölcsét.

Gaál János igazgató úr elmondta, hogy minden várakozását felülmúlta az esti tagozatos érettségizők teljesítménye, mely egyben a felkészítő pedagógusok eredményes munkáját is dicséri.

 

 

Hegedüs Gábor érettségi elnök az érettségi bizonyítványok átadásakor kiemelte, hogy többen néhány tantárgyból jeles eredményt értek el. Kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Krnák Tiborné a szaktanárok kezdeményezésére tantestületi dicséretet kapott. Szaktanári dicséretet kaptak: Farkas Mariann és Sovák Ákos magyar és angol tantárgyakból.

Az érettségit követő banketten Szili Lajosné polgármester asszony elismerően szólt az érettségizettekről, gratulált nekik, és reményét fejezte ki, hogy ősszel e sikeres képzés újra indulhat Döbröközön egy új osztállyal.

 

<<<vissza<<<