Bunyó focival fűszerezve

 

Botránnyal ért véget vasárnap a Döbrököz-Nagymányok futballmérkőzés. A 85. percben 1-1-es állásnál egy a vendégek számára megítélt szabadrúgás után szóváltás alakult ki a hazai és egy nagymányoki játékos között. Ez a szóváltás tettlegessé fajult. A pályán a játékosok próbáltak egymás védelmére kelni mindkét oldalon. A pályára rohanó rendezők szétválasztották a "mérkőző" feleket. Ezt követően a vendégcsapat saját biztonságérzetük miatt levonultak a kispadhoz, melyet csak rendőri kísérettel voltak hajlandók elhagyni. Ez eléggé túljátszott színházi jelenet volt, hiszen semmi jele nem volt annak, hogy a vendégeket akárki bántani akarná.

Ez a mérkőzés most már az íróasztal mellett fog eldőlni. Kár érte.

 

 

Egyébként a vendégek kezdték jobban a játékot. Két veszélyes helyzettel nyitottak, melynél egyik esetben a kapufa mentette meg csapatunkat a góltól. Ezután a mérkőző felek felváltva alakítottak ki gólszerzési lehetőséget az ellenfél kapuja előtt. A félidő 0 - 0-ás eredménnyel zárult.

A második félidőben is egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés. Török Cs. jól eltalált lövésével csapatunk szerzett vezetést, melyre a vendégek negyedóra elteltével válaszoltak góllal. Sajnos 5 perccel a lefújást megelőzően az említett okoknál fogva a mérkőzés félbeszakadt.

Az 1 -1 igazságos eredmény lehetett volna. Most majd a szövetség dönt.

Ifjúsági csapatunk 3 -2-es vereséget szenvedett.

 

 

 

 

 

 

 

<<<vissza<<<