Kistérségi Nyugdíjas Klubok vezetőinek találkozója

 

2009. szeptember 15-én a művelődési ház adott helyszínt a Dombóvári Kistérségben működő Nyugdíjas Klubok vezetői, helyettesei és aktív tagjai összejövetelének, melyet Szabóné Rambala Gabriella a Dombóvári Többcélú Kistérségi Társulás referense és Kajári Gyuláné helyi klub vezető szervezett. Az összejövetel vendége volt Kiss Béla dombóvári önkormányzati képviselő, a Humán Bizottság elnöke és Grünwald Pálné a Dombóvári Civil Tanács elnöke, akik azzal a céllal érkeztek az összejövetelre, hogy személyesen hívják meg nyugdíjasainkat a szépkorúak dombóvári őszi rendezvényeire.

 

 

Szili Lajosné polgármester és Kajári Gyuláné köszöntőjét követően került sor az összejövetel hivatalos részére, melynek keretében a dombóvári referens tájékoztatást adott a Nemzeti Civil Alap által kiírt működési és egyéb pályázatokról. Azt követően az őszi programok egyeztetésére került sor és a települések klub vezetői tájékoztatást adtak munkájukról és további terveikről, elképzeléseikről. A tanácskozást ebéd követte, bőséges vendéglátással. Ebéd után a vendégek átsétáltak a templomba. Többen először látták a templomot, melyet mindenki dicsérő szavakkal illetett.

 

 

A vendégek a templomnézést követően visszamentek a művelődési házba, ahol még hosszasan beszélgettek, nevetgéltek, nótáztak. Remekül érezték magukat. Megköszönve a kitűnő szervezést és vendéglátást, megelégedéssel távoztak.

Képgaléria:    >>>>>

 

<<<vissza<<<