I. Leader Trophy autós túra


2009. június 19-én indult a túra a Somogy Megyei Szennából. A túrán 25 csapat 100 versenyzője vett részt. A programban Baté, Bikal, Bőszénfa, Csikóstőtős, Dombóvár, Döbrököz, Fadd-Dombori, Gunaras,  Hőgyész, Igal, Jágó-Nak, Kaposkeresztúr, Kapospula, Kaposszekcső, Kocsola, Mosdós, Nagyberki, Ozora,  Patca, Pincehely, Simontornya,  Sióagárd, Szakcs, Szenna, Szentbalázs, Tamási, Tevel, Tolna, Vásárosdombó, Zimány települések vettek részt.

A rendezvény második napján 2009. június 20-án a versenyzők 09.00 órakor rajtoltak el Dombóvárról és indultak Döbrököz irányába, ahol az iskola udvarán a döbröközi Hagyományőrző Alapítvány fogadta őket frissítőkkel, kaláccsal. A versenyzőknek a különböző településeken más-más versenyfeladatot kellett teljesíteni, melyért pontokat gyűjtöttek. Döbröközön lukaskalács fonása volt a feladat, melyet időre kellett teljesíteni, de a szép küllemet is pontozták.

A versenyzők szakaszosan érkeztek, így a program egész nap tartott. Andikné Schmidt Mária és csapata ezúttal is kitett magáért, falunkért.

<<<<<