Összefogás = új játszótér


Tisztelt Lakosok! 

2008 augusztusában úgy gondoltam falunknak szüksége van egy olyan játszótérre, ahol a gyerekek gond nélkül, biztonságban játszhatnak. Szilárd meggyőződésem volt, hogy van akkora összefogás a faluban, hogy külső forrás nélkül mi magunk megvalósítjuk a beruházást. Akkor még elgondolás volt most azonban tényként jelentem be: 2009.04.17-én elkészült a játszótér!!!!.Példa értékű ez, mert  önerőből a falu lakossága és vállalkozói által valósult meg.

Köszönöm mindenkinek, aki támogatta. A támogatók névsorát megnézhetik az interneten illetve a következő döbröközi hírek számban is olvasható lesz. Köszönöm a döbröközi polgárőrségnek, akik segítették a játszótér üzembe helyezését. A játszótér teljes mértékben megfelel az Európai Uniós követelményeknek. A későbbiekben még tervezzük a játszótér körbekerítését, homokkal való leterítését. A polgármester asszonytól ígéretet kaptam egy pad illetve szemetes elhelyezésére.

Remélem minél többen, minél hosszabb ideig tudnak rajta gyermekeink játszani, ezért kérek mindenkit vigyázzunk értékeinkre!

 

                            Tisztelettel           

                                                    Ifj. Lázár Albert

                                                        Képviselő

 

<<<vissza<<<